Hva er nevrofeedback? 🤷🏻‍♀️

Med nevrofeedback trener vi adferd ved å bruke signaler fra egen kropp. Gjennom målinger av kroppsfunksjoner vi i utgangspunktet ikke har kontroll over, hjerneaktivitet og lignende, kan vi lære å trene enkelte funksjoner, eksempelvis oppmerksomhet.

Nevrofeedback er kort sagt trening av hjernen.På samme måte som kroppen trenger trening for å bli sterkere og mer utholdende, trenger også hjernen og nervebanene trening for å fungerer bedre på flere forskjellige områder. En godt trent hjerne vil fortsette å kunne benytte sin nye kapasitet – og dermed forsterkes den gode effekten.

Hva kan jeg hjelpe med?

ADHD 🙇‍♀️🚦

Mange med ADHD/ADD har utfordringer med holde oppmerksomheten, vanskelig for å sitte rolig, har et «voldsomt» tankekjør og manglende impulskontroll. Dette kan vi trene på med nevrofeedback.

Å prestere 🤾🏼‍♀️

Prestasjonsangst, nervøsitet før konkurranse/kamp og riktig fokus kan være utfordringer idrettsutøvere opplever, både som ungdom og voksen.

Vi arbeider med deg og trener hjernen din til å være bedre forberedt til å møte disse utfodringene.

Søvn 😴

God søvnkvalitet er avgjørende for kroppen. Både på jobb, i familielivet og på trening er du mer opplagt når du har sovet godt. Dessverre er det mange som har søvnproblemer. Men det kan vi trene på!

Depresjon, angst og PTSD 😱

Det er ikke noe godt å være redd. Spesielt når man kanskje ikke vet hvorfor, eller det er i situasjoner hvor det er «flaut».

Gjennom trening og tilbakemelding lærer vi hjernen å mestre utfordrende tanker.